Aktuality

Novinky z kulturního dění

Kultura v době pandemie

Kultura v době pandemie

Po 10.květen 2021

Vážení příznivci kultury,

z důvodu trvání pandemických opatření platí i nadále pozastavení všech kulturních akcí, zájmové činnosti v kamenných budovách (filmová, divadelní představení, koncerty vážné hudby, výstavy, besedy, nedělní divadélka a kurzy).

Filmové projekce pokračují v online platformě pod názvem Moje kino LIVE. Informace aktualizujeme na našich webových stránkách www.kulturafm.cz a také na facebooku Kultura F≈M a Kina Vlast.

Prodej vstupenek je možný pouze online. K zakoupení jsou také dárkové poukazy v hodnotě 250 Kč a 450 Kč s platností do konce roku 2021.

Přeložená představení/vstupenky zůstávají v platnosti:

  • Koncert Luboše Pospíšila – nový termín 16. 9. 2021
  • Olympic Permanentní Tour 2020 – nový termín 13. 10. 2021
  • Koncert bratři Ebenové – nový termín 9. 2. 2022


Informace pro předplatitele sezóny 2019/2020 a 2021

Sezóna 2019/2020

Zajistíme pro Vás náhradní termíny všech neodehraných koncertů a divadelních představení, která jste si zakoupili v rámci předplatného sezóny 2019/2020. Podrobné informace k jednotlivým představením najdete na našich webových stránkách www.kulturafm.cz v sekci Předplatné.

Sezóna 2021

Avizované Předplatné 2021 se v jarních termínech vzhledem k epidemické situaci nebude realizovat. Zachováme řadu Chytré rozptýlení a všechny tři koncertní řady. Předplatné za řadu Silné příběhy a Ostravská divadla rušíme a vstupenky budeme vracet od 1. 6. 2021 převodem na základě e-mailové žádosti (viz postup u Zrušených představení). Všechny informace najdete opět v sekci Předplatné na stránkách Kultura F≈M.

Zrušená představení

Vstupné za zrušená filmová představení, případně další pořady, vracíme na základě e-mailové žádosti zaslané na tereza.dosoudilova@kulturafm.cz (součástí e-mailové žádosti musí být foto/scan vstupenek a č. účtu). V případě divadelních a koncertních představení, v rámci předplatného i mimo předplatné, hledáme náhradní termíny. Vstupné za představení s náhradním termínem zůstává v platnosti. V případě kompletního zrušení představení vstupné vracíme, viz postup u zrušených představení.

Kurzy 2020

Za neodučené hodiny bude vrácená adekvátní částka kurzovného všech zahájených kurzů Kultura F≈M / září – prosinec 2020. Vrácení bude probíhat od 15. dubna 2021 na základě e-mailové žádosti, jejíž součástí bude jméno a příjmení kurzistů, adresa a tel. kontakt, VS kurzu (případně den a hodina, kterou jste navštěvovali) a číslo účtu (pokud jste platili kurz v páru a nechcete vracet hotovost na jeden účet, musí být uvedeno, z jakého účtu bylo v loňském roce kurzovné uhrazeno, s kým jste byli v páru a nové číslo účtu).

Žádosti o vrácení kurzovného za "Taneční pro mládež" zasílejte na: hana.janackova@kulturafm.cz, Tel: +420 777 728 094. V případě všech ostatních kurzů (Taneční kurzy pro dospělé, Pohybové Kurzy a Kreativní kurzy) se obracejte na Michaelu Kocourkovou: michaela.kocourkova@kulturafm.cz, Tel: +420 773 788 652.

Vracíme vstupné:

  • The Backwards | Beatles Solo Years (koncert se uskuteční v novém termínu 25. 11. 2021).
    Od 15. 4. 2021:
  • Taneční kurzy pro mládež a dospělé, pohybové a kreativní kurzy
    Od 1. 6. 2021:
  • Předplatné 2021 – divadelní skupina Silné příběhy a Ostravská divadla
  • Lady Oskar | Divadlo Kalich


Provoz knihovny

Knihovna v Národním domě funguje již opět v plném provozu v rámci běžných otevíracích hodin. Více informací najdete na www.knihovnafm.cz.

Očkovací centrum

Od 3. 3. 2021 bylo očkovací centrum přemístěno z nemocnice do Národního domu v Místku na ul. Palackého 134. Očkování funguje dle obvyklého postupu – na základě objednávek v rezervačním systému.

Děkujeme, že nám i nadále zachováváte svou přízeň!

Tým Kultura F≈M

Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

od 11.4.

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.