Aktuality

Novinky z kulturního dění

Informace pro předplatitele

Út 01.červen 2021

Vážení předplatitelé,

obvykle by v tuto dobu byl zahájen předprodej předplatného na další sezónu. Letos jsme se však rozhodli s prodejem vyčkat, ačkoliv pro Vás na jaro 2022 předjednáváme atraktivní divadelní představení a koncertní vystoupení.
Pokud to příznivá epidemická situace dovolí, zahájíme předprodej předplatného na sezónu Jaro 2022 k 1. 11. 2021.
V tuto dobu bychom už mohli mít jistotu, že provozování kulturních akcí nebude znovu ohroženo, a navíc se předplatné může stát vhodným vánočním dárkem pro vaše blízké.

V tuto chvíli však, prosím, přijměte pozvání na náš tradiční letní divadelní festival Odpoutaná scéna, který se uskuteční od 26. 8. do 28. 8. 2021.
Na programu bude vystoupení renomovaného tanečně-akrobatického souboru Losers Cirque Company nebo inscenace Švestka v podání jedno z nejpopulárnějších českých autorských divadel, Žižkovského divadla Járy Cimrmana. Předprodej vstupenek zahájíme 14. 6. 2021.

Rádi bychom Vás rovněž upozornili, že od dnešního dne vracíme vstupné za zrušené předplatné některých předplatitelských řad sezóny 2021 a také zahajujeme doprodej na divadelní představení a koncerty, a to jak titulů ze sezóny 2019/2020, tak titulů z řad, které zůstaly zachovány z nabídky sezóny 2021.

Všechny informace naleznete na našich webových stránkách v sekci předplatné.

Děkujeme za Vaši přízeň,

Kultura F≈M

Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-03-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-03-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

od 2810

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.