Program akcí

Program akcí

Film & spiritualita: Služebníci – online debata

18
duben
Film & spiritualita: Služebníci – online debata

Film & spiritualita: Služebníci – online debata

Ne | 20.00
online

I v čase karantény se sejdeme u dalšího dílu z cyklu Film & spiritualita. Debata proběhne formou videokonference a diskutovat budeme o novém snímku Služebníci režiséra Ivana Ostrochovského. Film byl poprvé uvedený na festivalu Berlinale, zvítězil na loňském Febiofestu a byl nominovaný na „evropské Oscary“.
Odkaz do Google Meet zveřejníme zde v události s dostatečným předstihem.
Film je ještě před premiérou v kinech od 1. do 15. dubna mimořádně dostupný ke zhlédnutí online na platformě Aerovod: https://aerovod.cz/katalog/sluzebnici

Píše se rok 1980. Michal a Juraj jsou dva studenti bohoslovecké fakulty v totalitním Československu. Jejich učitelé ze strachu před zrušením kněžského semináře vychovávají bohoslovce do podoby vyhovující komunistické straně. Každý z mladých seminaristů se musí rozhodnout, zda podlehne pokušení a zvolí si snazší cestu kolaborace, nebo si zachová svoji víru a stane se předmětem nátlaku Státní bezpečnosti.

Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

od 11.4.

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.