Program akcí

Program akcí

Létohrátky: Cesta kolem světa

30
červen
Létohrátky: Cesta kolem světa

Létohrátky: Cesta kolem světa

So | 14.00
Park pod zámkem

Neobyčejný a hravý rodinný festival se spoustou zábavných prvků nového cirkusu. Letošní téma je Cesta kolem světa a na tu se vydáme v divadelních představeních se třemi prasátky a kocourem v botách v podání divadla Buchty a loutky. Buchty a loutky mají unikátní poetiku a i klasické příběhy zpracovávají s nadhledem a nezaměnitelným humorem, s osobitým důrazem na výtvarnou stránku, komponovanou hudbu a živou zvukovou stopu. Kombinují staré i nové loutky, harampádí, hračky i nejnovějších technologie dohromady. Pro děti i rodiče rozehraje svůj koncert skupina Zuby nehty. Lehce punkové převážně ženské hudební uskupení, které je na české scéně v různých sestavách už více než třicet let. Vrcholem večera bude představení Akrobatiko v podání Cirkus trochu jinak. Poetický příběh s artisty a žongléry.

Po parku se budou celé odpoledne pohybovat klauni a artisté na chůdách, děti se projedou na ponících a pohrají si na soutěžních stanovištích a ve výtvarných dílničkách. Kdo je rád v pohybu, povozí se na kolotoči nebo si zaskáče na trampolíně. Přijďte s dětmi do parku a užijte si pohodovou atmosféru Létohrátek. Je fajn zůstat o prázdninách ve městě.

Program:

14.00 Tři malá prasátka / Buchty a loutky

15.30 Zuby nehty / Dítkám

16.45 Leontína a Alexandro

17.45 Kocour v botách / Buchty a loutky

18.30 Akrobatiko / Cirkus trochu jinak


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

web zadní strana

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.