Program akcí

Program akcí

STO ZVÍŘAT

16
březen
STO ZVÍŘAT

STO ZVÍŘAT

Pá | 21.00
Stoun

Sto Zvířat míří do klubu STOUN


Kapela STO ZVÍŘAT přichází do své dvacáté osmé sezóny jistým krokem a v plné formě. Zvířecí devítičlenná sestava se po loňském podzimu, kdy se koncertně věnovala sólovému albu své zpěvačky Jany Jelínkové DÁMA S ČÁPEM, v roce 2018 opět vrací ke klubovému programu sestavenému ze svých třiceti největších pecek a hitovek. Do frýdecko-místeckého klubu Stoun se kapela vrací po dvou letech.

Koncert proběhne v pátek 16. března od 21:00 hodin.

Lístky lze zakoupit v předprodeji i na místě.

Diváci se tudíž mohou těšit na své oblíbené songy jako Píseň, Poprvé, Alice se dala na pití, Podpaží, Nejkratší cesta, Škola a další, které ke zvířecí koncertní atmosféře neodmyslitelně patří a jsou výběrem toho nejlepšího z jedenácti zvířecích alb. Během koncertu zazní i pár písniček z Janina sólového alba, které do repertoáru kapely okamžitě vklouzly. Vše navíc podtrhuje pro Zvířata typická žlutočerná pódiová prezentace a kabaretní kostýmy.

Vstupenky na Iné Kafe v ceně 190,- Kč jsou k dostání v předprodeji v klubu Stoun, klubar Pavlač (Farní 16, Frýdek-Místek), klub U Černého kocoura (Riegrova 758, Frýdek-Místek), Boutique GURMÁM - Tesco (F-M, Příborská 2270), Boutique GURMÁM - OC Frýda (F-M, Na Příkopě 3727) nebo online na ticketstream.cz a stoun.cz


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-03-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-03-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

od 2810

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.