Program akcí

Program akcí

ZRUŠENO / Ples přátel architektury

22
únor
ZRUŠENO / Ples přátel architektury

ZRUŠENO / Ples přátel architektury

Pá | 19.00

ZRUŠENO - Akce byla zrušena z technických důvodů pořadatelem.

Všechny příznivce architektury a stavebnictví srdečně zveme na ples přátel architektury konaný dne 22. února v 20:00 hodin (sál je otevřen od 19:00). Ples pořádá hlavní architekt města Frýdek-Místek spolu se spolkem Architektura Moravskoslezského kraje. Přijďte si zatančit, pobavit se a setkat se se všemi, kteří se pohybují v oboru stavebnictví, ať už jste architekti, projektanti, stavební inženýři, stavebníci, zástupci stavebních firem či jejich klienti.


Plesem Vás bude provázet Ing. arch. Aleš Student, Ph.D, hudbu zajistí kapela HTK Band a těšit se můžete mimo jiné na barmanskou show, vzdušnou akrobacii na kruhu nebo na stand-up comedy. Součástí plesu bude výstava 20 studentských projektů budoucích architektů fakulty architektury na VUT v Brně. A dojde rovněž k vyhlášení ceny hlavního architekta za nejlepší počin na území města Frýdku-Místku.


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-03-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-03-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

od 2810

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.