Aktuality

Novinky z kulturního dění

Tipy na vánoční dárky

Tipy na vánoční dárky

Po 04.prosinec 2023

Milí kulturní přátelé,

konec roku je časem, který chceme prožít se svými blízkými a třeba je potěšit nějakou maličkostí.      A tou může být dárek v podobě kulturního zážitku. Dovolili jsme si připravit pro vás několik tipů na vánoční dárky, které jistě udělají radost dvojnásobnou.

Nový rok přivítáme koncertem EVY URBANOVÉ v novém projektu nabitém rockovými a popovými songy. Operní diva světového formátu Eva Urbanová zazáří v exkluzivním pořadu DRUHÁ TVÁŘ s muzikantsky skvěle obsazenou formací BAROCK. Exkluzivní dárek pro milovníky hudby.

Nejen pro dobrodružné povahy je určen 17. ročník tradičního a originálního cestovatelského festivalu CYKLOCESTOVÁNÍ se zajímavými besedami, promítáním, filmy a workshopy.

Vedle jistě nešlápnete koupí one-man-show Lukáše Pavláska PLANETA SLEPIC, ve které se podíváme na to, jaké vyhlídky má naše slavná civilizace, kde si každý myslí, že má pravdu, stále jen nakupuje nepotřebné věci a kde vedle sebe žijí tak rozdílné bytosti, jako jsou ženy, muži a psi.

Čeká nás také talkshow V RYTMU TANCE, kde se na jevišti setkají dvě zajímavé osobnosti - farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká a římskokatolický kněz Zbigniew Czendlik.

PETR HAPKA A JEHO POTMĚŠILÍ HOSTÉ je název koncertního vystoupení, jež mapuje hudební tvorbu hudebníka a skladatele Petra Hapky. Připomene nejen ranou písňovou tvorbu pro Hanu Hegerovou, ale také jeho spolupráci s největším tvůrčím partnerem Michalem Horáčkem.

Potěšujícím dárkem pro milovníky dobrého divadla a hudby může být divadelní či koncertní předplatné pro jaro 2024, v nabídce jsou celkem tři divadelní cykly a dva hudební.

Pokud si nejste jistí, zda se svým vkusem trefíte do vkusu obdarovaného, pořiďte mu DÁRKOVÝ POUKAZ, který lze proměnit ve vstupenky na naše akce. K zakoupení nabízíme dárkové poukazy v hodnotě 150 Kč, 300 Kč a 500 Kč.
 

Všechny informace o akcích a pořadech naleznete na našich webových stránkách www.kulturafm.cz.


TIPY KULTURA FM NA VÁNOČNÍ DÁRKY

 aktualita Newsletter grafika foto


4. 1. 2024 | EVA URBANOVÁ A BAROCK | Novoroční koncert

12. – 13. 1. 2024 | FESTIVAL CYKLOCESTOVÁNÍ
    
17. 1. 2024 | LUKÁŠ PAVLÁSEK | PLANETA SLEPIC
    
1. 2. 2024 | PETR HAPKA A JEHO POTMĚŠILÍ HOSTÉ

11. 3. 2024 | ZBIGNIEW CZENDLIK A MARTINA VIKTORIE KOPECKÁ | V RYTMU TANCE


DIVADELNÍ A KONCERTNÍ PŘEDPLATNÉ JARO 2024


DÁRKOVÉ POUKAZY


aktualita obrázek dárek 2

 

Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

kFM 24-07-plakat web

Stáhnout

Předplatné

Předplatné podzim 2024 titulka

Stáhnout

Kulturní program

kFM 24-07-web

Stáhnout

Kino Vlast

187 317

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.