Aktuality

Novinky z kulturního dění

Předplatné pro podzim 2024 v prodeji

Předplatné pro podzim 2024 v prodeji

Út 04.červen 2024

Milí diváci,

v předplatném pro podzim 2024 jsme vám opět nachystali tři divadelní a dva hudební cykly, při nichž se budeme potkávat od září až do ledna na skvělých divadlech a koncertech.


Z hereckých osobností nás poctí svou návštěvou Michal Dlouhý, Jan Dolanský, Lenka Vlasáková, Tereza Kostková, Veronika Žilková, Josef Polášek. Představíme tvorbu Klicperova divadla Hradec Králové či Divadla Šumperk. Nahlédneme do šapitó Cirko Hopley. Naprostí cizinci nebo Úča musí pryč jsou tituly, které musíte vidět.
Hudebně nás osvěží Symfonický orchestr Frýdek-Místek, jednou filmovými melodiemi, podruhé s pop-rockovými hity od Franka Sinatry až po Robbieho Williamse, harfenistka Kateřina Englichová s Martinou Kociánovou nebo Petr Bende s cimbálovou muzikou Gromba. Skladby Ennia Morriconeho si vychutnáme s orchestrem, cimbálem i filmovou projekcí. Na pomezí hudby a divadla bude recitál Malý princ s Janem Cinou a Unique Quartet.

Předplatné je již v prodeji na našich obvyklých prodejních místech* a také online. Více informací naleznete v sekci PŘEDPLATNÉ.

Je opravdu z čeho vybírat, zážitků bude v příští sezóně spousta!

Těšíme se na vás!

*) Od 11. 6. 2024 bude znovu v provozu pobočka TIC FM ve Frýdku a zároveň se kvůli rekonstrukci uzavře pobočka v Místku.

Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

kFM 24-07-plakat web

Stáhnout

Předplatné

Předplatné podzim 2024 titulka

Stáhnout

Kulturní program

kFM 24-07-web

Stáhnout

Kino Vlast

brozura od 4. 7.

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.