Aktuality

Novinky z kulturního dění

Symfonický orchestr Frýdek-Místek oslaví 60. let od založení slavnostním koncertem

Symfonický orchestr Frýdek-Místek oslaví 60. let od založení slavnostním koncertem

Stř 27.duben 2022

Letošní Jarní koncert Symfonického orchestru Frýdek-Místek bude věnován oslavám 60. let od založení tohoto významného hudebního tělesa, které je již dlouholetou součástí kultury města Frýdku-Místku a ve spolupráci s Kultura FM pořádá pravidelné jarní a podzimní koncerty. Během koncertu, který se uskuteční v pátek 29. dubna 2022 od 19.00 v Národním domě, se představí i několik významných hostů a také místní pěvecké sbory, které za poslední léta s orchestrem pravidelně spolupracují.


Před začátkem koncertu, tedy v pátek 29. dubna 2022 v 18.00, se v budově bývalé Moravia banky uskuteční také vernisáž výstavy pod názvem "Lukáši, a nechtěl bys nám někdy udělat plakát?", která veřejnost seznámí s historií působení Symfonického orchestru Frýdek-Místek, nad jehož vizualizací převzal v posledních pěti letech záštitu fotograf a všestranný umělec Lukáš Horký. Výstavu můžete zhlédnout do 26. května 2022.

Příjemné kulturní zážitky!

Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

web zadní strana

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.