Aktuality

Novinky z kulturního dění

Předplatné na jaro 2023

Předplatné na jaro 2023

Čt 01.prosinec 2022


Milí kulturní přátelé,

v prosinci spouštíme prodej předplatného na novou sezónu – jaro 2023.

Z divadelních cyklů jsme pro vás připravili „Chytré rozptýlení“, „Ostravská divadla“ a opět i „Silné příběhy“. V Nové scéně Vlast se můžete těšit např. na Divadlo Na Zábradlí, Divadlo Kalich, Divadlo Na Jezerce, ze Slovenska na Radošínské naivné divadlo a z Ostravy na Bezruče, kteří do Frýdku-Místku přivezou dramatizaci úspěšného románu Karin Lednické Šikmý kostel. Z herců k nám zavítají David Matásek, Linda Rybová, Barbora Hrzánová, Jaroslav Dušek, Norbert Lichý a další.

Z koncertních cyklů máme připraveny „Kruh přátel hudby“ v Národním domě a „Komorní koncerty“ v Historickém sále ZUŠ. Těšit se můžete na klavírního improvizátora Tomáše Kača, kytarového virtuóze Lubomíra Brabce, Smetanovo trio nebo Alinde Quintet.

Stávajícím abonentům u divadelního předplatného držíme jejich místa v sále do 9. prosince, více na pobočkách Turistického informačního centra Frýdek-Místek. Poté bude divadelní předplatné v prodeji i pro ostatní zájemce a také online. Koncertní předplatné, které není na místa, je volně v prodeji už od 1. prosince. Již dnes tedy můžete vybírat.

Předplatné vám zajistí v případě divadel stále místo v sále a kvalitní kulturní zážitky na půl roku dopředu. Každý cyklus obsahuje tři akce, u hudebního navíc bonusový koncert. Předplatné samo o sobě je cenově zvýhodněné oproti tomu, když byste si kupovali vstupenky na jednotlivé akce zvlášť. Navíc pro studenty, seniory a ZTP máme předplatné za ještě lepší cenu. V neposlední řadě může být předplatné pěkným vánočním dárkem.


Brožura k předplatnému ke stažení v PDF



DÁRKOVÉ POUKAZY

Chcete nechat výběr kulturního zážitku na obdarovaném? V takovém případě máme pro vás připraveny DÁRKOVÉ POUKAZY v hodnotě 200 Kč a 500 Kč, které je možné využít při online nákupu vstupenek na všechny akce pořádané organizací Kultura F≈M, platné jsou vždy po dobu jednoho roku. 
Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

od 11.4.

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.