Program akcí

Program akcí

ARIZONA TRAIL | Pavel Sabela zpět na Divokém západě

18
duben
ARIZONA TRAIL | Pavel Sabela zpět na Divokém západě

ARIZONA TRAIL | Pavel Sabela zpět na Divokém západě

Čt | 18.00
Knihovna FM

Arizonská stezka prochází střední částí státu Arizona od severu k jihu a je dlouhá přibližně 1300 kilometrů. Severní část trailu je nenáročná, plná borovicových lesů, pokračuje přes národní park Grand Canyon, poté přes největší město na trailu Flagstaf. Odtud se začíná terén měnit v horský, zároveň ovšem stezka klesá do menších nadmořských výšek. Ve středu trailu se začínají objevovat kaktusy saguaro známé z westernů a představ o “divokém západě”. Jižní části Arizony narazíte na pohoří Huachuca a Saguaro NP s vlídným podnebím. … Takto se dá ve zkratce popsat AZT, ale to by byla nuda. Přijďte si tedy poslechnout víc, podívat se záběry, které jsem cestou natočil a užít si společnou besedu.



Pavel Sabela, hiker z F-M, který za posledních sedm let nachodil přes 21 000 km, a na trailech strávil téměř tři roky. Držitel Triple Crown což znamená, že prošel Appalachian Trail, dvakrát Pacific Crest Trail (PCT) a také tu nejdelší – Continental Divide Trail (CDT) čítající necelých 5 000 kilometrů dlouhý výšlap.


Vstupné 50 Kč. Rezervace míst na tel: 558 113 496

pobočka Místek, Hlavní třída 112, Modrý salonek

www.knihovnafm.cz


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

kFM24-05-program

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

kFM24-05-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

web zadní strana

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.