Program akcí

Program akcí

KONCERT | 16. ročník Sborových hudebních dílen Místek

23
červen
KONCERT | 16. ročník Sborových hudebních dílen Místek

KONCERT | 16. ročník Sborových hudebních dílen Místek

Ne | 15.00
věž farního kostela sv. Jana a Pavla, Místek

Sborové hudební dílny jsou akcí, kterou každoročně pořádá spolek pro studium duchovní hudby Musica Templi již více než 15 let. Každoročně se na celý víkend scházejí zpěváci i celé sbory spolu s muzikanty, aby pod vedením profesionálního sbormistra nastudovali a poté představili široké veřejnosti rozsáhlá vokálně-instrumentální díla. Závěrečný koncert letošního 16. ročníku dílen vede vynikající varhaník a sbormistr Petr Kolař z Brna, regenschori a sbormistr v katedrále na Petrově a pedagog brněnské konzervatoře a JAMU. 



Mezi zpěváky a muzikanty budou amatérští i profesionální hudebníci nejen z našeho města, ale i z různých míst našeho regionu i odjinud (Ostrava, Brušperk, Opava, Kozlovice, Prčice aj.).

Konání této akce finančně podpořilo Statutární město Frýdek-Místek a Biskupství ostravsko-opavské. Koncert se koná v neděli 23. 6. v 15 hod. v kostele sv. Jana a Pavla v Místku.

  • Vstupné 100 Kč


Pořádá MUSICA TEMPLI, spolek pro studium duchovní hudby

www.musicatempli.cz


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

kFM24-10-plakat nahled novy

Stáhnout

Kulturní program

kFM24-10-web

Stáhnout

Předplatné

Předplatné podzim 2024 titulka

Stáhnout

Kino Vlast

Snímek obrazovky 2024-10-09 192855111

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.